4 Mayıs 2009 Pazartesi

İlk eşyaların

Bebek eşyası bakmak gerçekten çok zevkli birşey ama biz hala senin hayatımıza katılacağına inanamadığımızdan bir süre dükkanları öylece gezdik.
Sonra daddy bebek arabalarına merak sardı :) Her alışveriş merkezinde, çocuk mağzalarında sana araba bakar olduk. Anakucağına bakarken hep "Bebek anneye bakmalı" dediklerinde daddy çalışanlara "Neden anneye? Ben kullanacağım bunu. Babaya bakmayacak mı?" dedi ve gerçektende bıkmadan araba aramaya devam etti.



Sonunda 19.04.09 günü daddy daha fazla dayanamadı. O gün arabanı & anakucağını aldı.









Artık en çok baktığımız eşya olan bebek arabasını aldığımıza göre, bize yeni hedefler gerekiyordu. İki yeni bir hedefimiz vardı: Park yatağın ve yatak odan. Park yatak için model seçmemiz hiç zor olmadı. Onun için 25Nisan'da park yatağını aldık. Daddy eve gelince güzelce paketinden çıkardı ve kurmaya başladı. Hem de en küçük detayına kadar. Bu iş gece saat 1.30'a kadar sürdü. Dedim "Aşkım daha erken, geri paketine kaldıralım" ama nafile :) Park yatak hazır şekilde çalışma odasında seni bekliyor. Bakalım gelince park yatağında yatmayı sevecek misin. Tabii ki renk olarak alt katın renklerinde; siyah, gri ve kırmızı :)







Cumartesi günü park yatağını almıştık ama aklımızda hala yatak odası için mobilya vardı. Saatlerce mobilyacı gezmemize rağmen daddy ile fikrimiz aynıydı: Cicili bicili, pembe pembe, her
tarafı yapıştırmalı bir oda olmayacaktı. Eeeee, bizim Ela bebeğimize sade ama şık bir oda yakışırdı. Bu fikirden yola çıkarak daddy bir oda takımı buldu ve tabii yine dayanamayarak pazar günü (sen hala 18 haftalık olmana rağmen) odanı aldı. Ama neyse ki senin odanı önce düzenlememiz gerektiği için yatak odasını hemen kuramadı. Daha sonra gelip yerleştirecekler :)


Bakalım bundan sonraki daddy'nin dayanamayıp alacağı şey ne olacak???

I think he is gonna spoil you a tiny winy bit :))

1 yorum:

  1. That's a very good choice, Deniz doesn't like pink either, ehm ehm.....valla simdiden kaynanalik yapmaya calismiyorum yaw, sadece oglumun fikrini soyledim.. simdi hic sasirmam, Aydin yatak odasini geri goturup en pinkini alip getirirmis...Ela ismine ana ogul bayildik bu arada, future in law'lara duyurulur :))))

    Esin& Deniz

    YanıtlaSil