3 Eylül 2009 Perşembe

CAMCI AMCA














Seni ziyarete gelecek arkadaşlarımıza ne
ikram etsek diye bir süre düşündük daddy ile. Şekerleri, çikolataları, süsleri inceledik uzun uzun. Sonunda karar verdik: Süslü, klasik ve geçici birşey olmasın. Şeker veya çikolata da olmasın. Her ikimiz de sade ve orijinal birşey istiyorduk. Mesela nazar boncuğu.
İlk önce mıknatıslı nazar boncukları düşündük. Bu fikrimizi Gökben yengeye anlattık. O da bize cam üfleme ustası bir tanıdığı olduğunu, nazar boncuğu yerine belki uğur böceği yaptırabileceğimizi söyledi. Gökben yenge ile sahile, camcı amcaya gittik ve bir kaç örnekle geri döndük. İçlerinden en çok nazar boncuklu, minik, şirin bir kaplumbağıyı sevdik.
















Şimdi camcı amca elleriyle tek tek kaplumbağları yapıyor. Biz de daddy ile gidip pembe kurdele aldık. Bu kurdeleleri daha sonra kaplumbağaların uçlarına geçirip, senin aramıza katıldığın günün hatırası olarak ailemizle ve arkadaşlarımızla paylaşacağız.
Eeee, tabii ki sana da bir tane saklayacağız :)

2 yorum:

  1. Cok harika bir fikir, bayildim minik kaplumbagalara, 22 gunu kaldi guzel kizimizin, beni bile heyecan basti burada sizi hic dusunemiyorum :)))

    YanıtlaSil
  2. canım, ela çok şanslı olacak, bu kadar anıyı unutmadan ona anlatabileceğin ve bu yazdıklarını gosterbileceğin için. şimdi ela içinde , çok az kaldı onun dışarı çıkmasına, nasıl bir duygu ki acaba?
    en başından beri yazdıklarının her satırı taaa içinden gelen bi duygunun yansıması olduğu nasıl da belli oluyor...
    hep böyle yazmaya devam et...

    YanıtlaSil