11 Aralık 2009 Cuma

MY BABY IS 2 MONTHS OLD


ILK UCAK SEYAHATI:

Canım aşkım, ilk uçak seyahatinde havaalanında uyudun, Adana da gözlerini açtın. Ben ise iniş ve kalkışlarda kulağın arayacak diye elimde emzik ile hazır bekliyordum ama sen uyanmadın bile.
Adana dan geri dönüşte daddy erken döndüğü için sen ve ben tek başımıza geldik İstanbul'a. Bu sefer çok uyumadın hatta inişte sanki görüyormuş gibi başını omuzuma dayayıp dışarı baktın. Everyone was so helpful.

ADANA:

Adana'dan unutmayacağım hatıralar:

-Senin gözünü kırpmadan teyzeyi seyredişin.
-Anneannenin "Ben Ela'ya bakacam, Bulent sen Burak'a bak" dediği gün (biz teyze ile dışarıdaydık) senin huysuzlanıp ağlaman ve Burak'ın da Dedo'nun kollarında mışıl mışıl uyumuş olması :P
-Dede'nin kucağında akşamları yatışın, dedenin Burak'ı sevmek için seslendiğinde uzaktan senin tepki vermen. Dedenin "dedooo dedo nerde" deyince dedo'nun sesine araman..
-Dayının "offf ne güzel burası bebek kokuyor demesi..
-Anneannenin oda arkadaşlığı
-Paşamın her an konuşacakmış gibi aguuulamaları, maviş maviş bakışı bi de miş kokusu
-Enişteyi de unutmamak lazım annecim seni yıkadı misler gibi..
-Ya yenge, fındık yenge? Kucağında uyudun, ciciler aldı sana,bir de Burakla ilk beraber gittiğiniz gezme oldu yengenin evi..
-Oooooo en unutulmaması gereken şey ise anne ile teyzenin çikolatalı kurabiye krizleri :))
.
3 hafta boyunca biz oradakilere, onlar da bize çok alıştı ve ayrılmak zor oldu ama Istanbul'a gelmemiz gerekiyordu çünkü daddy de bizi çok özlemişti çook..

Gülücüklerimiz yeni yeni geliyor ama bizim de içimiz eritiyorsun.. Agular, minik çığlıklar, tebesümler, kocaman ağzını açıp tepki vermen offf offff çok güzel çoook..

P:S Mozart eşliğinde uykuya daha rahat dalıyorsun








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder