3 Ekim 2010 Pazar

ELA YİNE TATİLDE




Evet annecim biliyorum çok geç kaldım yazmakta ama ancak fırsat oldu inan. Ramazan bayramında Sevil Teyzelerle tatile gidelim dedik.Vee bizim biraz daha fazla tatil günümüz olduğu için seni de alıp Sevil Teyze ile erkenden gittik tatile,Daddy ve Hakan'ı burda bırakarak.
Neler mi yaptın.
-İlk gece Brezilya gecesiydi ve seni de geceye uygun giydirdik ama nerden bilirdik senin tüm gece gösterileri seyredip diskodan çıkmak istemeyeceğini :)
-Her öğün seni mama sandalyesinde masanın başına oturtup yemek yedik ve sen etraftaki tüm misafir ve görevlilere "gel" diyip gülücükler attın.
-Havuzda kolluksuz yüzmek isteyip, kenara da oturtunca Daddy'nin kollarına atladın.
-Animasyon ekibine bile kendini yürüttürdün.
-Basket şampiyonası gecesi gürültüden uyandık fakat mızmızlanmak yerine, pistte oynayanları seyretmek için parmağınla pisti gösterip hepimiz tek tek oraya kadar götürttün. Bizler istemeyince oraya gitmeyi başladın mızmızlanmaya,ve bu artık biz yorgun düşüp odaya gidinceye kadar da devam etti.
-En görülmeye değer, ve video'ya almadığıma pişman olduğum an ise Bayram sabahı Sevil sana ilk bayram hediyeni hemen uyanınca sana verdiğinde yüzünde dakikalarca süren heyecan ve seviç ifadesiydi. Paketi gördüğünden açıpta uyku arkadaşı hediyeni kucağına alıp sarıldığın o uzun süre boyunca resmen sevinç gösterisinde bulundun. Muhteşem bir andı.İlk defa elinle kendin bir şeyler yemeye başladın tatilde.
-Hakan'la bol bol Ela nerede oynadınız.
-Kumlarda doyasıya oynadın ve hatta tadına bile baktın.
Seninle tatil yapmak çok keyifli be minik cadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder